Najfajniejsze forum ever imienia Pidżeja
Ja tu chce pogańskie obrzędy odstawiać, a Ty mi wyskakujesz z łódstokiem! Proszę nie przyrównywać.
By Cię nie gorszyć daruję sobie błoto.
Sabacik będzie 1 maja na Beltaine
A czy tego 27 maja to nie będzie może pełni księżyca? <pyta z nadzieją w głosie>
wielbiciel/ka Kozi
proponuje masowe samobójstwo ...
wielbiciel/ka Kozi
ja sie nigdzie nie wybieram
Ostatnio edytowany przez bombastikfantastik (2007-04-18 19:27:09)
Nie wiem jak wy, ale ja palę koszulke od wf - jako symboliczne pozegnanie z Twarda.
ps... co do pieczenia czegos na tym ognisku - no jasne ze tak tylko wezcie cos jadalnego.
ps 2 ty rzabek sie tak nie zastanawiaj tylko decyduj ze jedziesz i w piatek wplac mi kase!
Rzabek... Ty popaprańcu! xD
Może nie masowe samobójstwo, ale masowe umazanie się ketchupem? (tak zamiast cięcia się; tania imitacja krwi rodem z horrorów kategorii "G" rlz! ^^). Aczkolwiek ja jestem za kulturalną (ekhm), grzeczną (EKHM, EKHM), yntelygentną (LOL) zabawą godną absolwentów zacnego, wielce szanowanego II LO...
Chcę, kurde, kartofla z ogniska!! I wymazać się popiołem!! A potem uciec gdzieś do lasu... (nie no, nie zrobię Wam tego...) Achhh... Aż przypomniał się Rewal
To tyle w kwestii tej yntelygencji ^^
BURN!! BURN!! BURN ALL THE FUCKIN' SHEETS OF PAPER! xD na czele z zeszytem od matmy.
kolonek;) napisał:
Nie wiem jak wy, ale ja palę koszulke od wf - jako symboliczne pozegnanie z Twarda.
Dobre... A nie zaczadzimy się tymi koszulkami jak coś? No wiecie, tyle razy w jej obecności noszone, mogły stać się radioaktywne albo co
A do kompletu maskę Frankensteina... W końcu jej twarz wyglądałaby przyzwoicie ^^ Nasz podarunek dla przyszłych pokoleń xD
Przykro mi Shinyu, następna pełnia 2 maja a potem następna w dzień dziecka sprawdziałam ambitnie
może zaprośmy Twardą, wypadki przy ognisku się zdarzają, potknąć się człowiek może :>