Najfajniejsze forum ever imienia Pidżeja
Zamiast czekać aż się tu wszyscy odezwą pobuszowałam po stronach uczelni. Podana data to koniec sesji.
US - 29.06
WSM w Szczecinie- 6.07
UG - 22.06
UAM - 30.06
UJ - 29.06
UWr - 30.06
UW - 29.06
Monika, a będziesz na początku lipca w Goleniowie? Ja i tak będę wracała do Szczecina, a oprócz mnie to Ty kończysz najwcześniej.
Ostatnio edytowany przez Zu (2008-02-18 17:22:13)
prawie dorównuje Twardej
oj Zuzia chyba nie masz co robić w domu:D
A Zuzia zapomniala o PP ;p-30.06 A co do tej imprezy to w koncu bedzie czy jej nie bedzie? A i szkoda ze nie moze byc w dlugi weekend, byloby wygodniej, tak mi sie przynajmniej wydaje...
Nie zapomniałam o PP, tylko ta szacowna uczelnia nie podała na swojej stronie konkretnego rozkładu roku akademickiego. Był tylko bardzo ogólny, w którym końca sesji nie uwzględniono. Albo po prostu ktoś go przede mną ukrył ;>
Skoro wszyscy kończą pod koniec czerwca to wykombinowałam sobie, że pewnie każdy wróci do domu na trochę. I wtedy można wszystkich łatwo i wygodnie ściągnąć do Białunia. No chyba, że ktoś nie zamierza wracać w te rejony- wtedy moja teoria upada ;D
Hanno droga, uważam, że absolutnie źle rozumujesz. Jeśli zrobimy imprezę w Białuniu w Twoje urodziny, to wyjdzie nam z tego 2 w 1. A metoda 2 w 1 w przypadku imprez jest niedopuszczalna! Osobno zrobimy Białuń i osobno uczcimy 20 rocznicę Twojego przyjścia na świat. Kapiszi? xD
prawie dorównuje Twardej
a ja sie z Zuzią nie zgadzam! wypijemy po prostu dwa razy więcej! to dopiero będzie impreza
ja jestem za Alą i proponuję w konwencji WIOCHA - wszyscy przebieramy się za wieśniaków!!!!!
PS Liczę jednak na wymyślanie innych konwencji. Proponuję w tej kwestii krytykę konstruktywną jak nie to, to co
i zrobimy głosowanie
prawie dorównuje Twardej
Zuzia co za oryginalny pomysł! jestem za
konwencja bez konwencji bywa dobra, no ale jak się spotyka taka wieś jak my, to przebrania za "wieśniaków" będą bardziej odpowiednie albo przebierzmy się za jaskiniowców :]