Najfajniejsze forum ever imienia Pidżeja
Niniejszym rozdziewiczam nasze forum Witam wszystkich!!!!! postanowiłam założyć forum, żeby mieć lepszy kontakt, w końcu... za tydzień kończymy szkołę
// ale nie martwmy się
zawsze możemy uaktualniać wiadomości o sobie (swoich dzieciach, mężach, wnukach, prawnukach...) na forum klasowym !!!! Mam nadzieję, że jesteście za!!!!!!
Hurraaaa! Jeeeeej! Mamy foruuum! To ja jeszcze proszę o włączenie opcji grafik w sygnaturach! Bo mi się nie wyświetla... Skórkę sobie wypas dałem, wszystko śmiga
Bogowie, przerażasz mnie tymi dziećmi, mężem, wnukami, prawnukami itd.
Ale dobra, ja jestem jak najbardziej za, chwilowo nawet nie mam forum gdzie bym mogła się powyflaczać. A i fajnie wiedzieć w którym mieście się jakiś znajomy kryje, bo teraz to pewnie wuchta ludzi wyemigruje
Dla identyfikacji - Ewa, ta czwarta w kolejności.
Trzeba ludzi pozbierać, żeby się tu bardziej tłoczno zrobiło. I zaproszenie dać Jankowi ^^
Podnóżek Twardej
co to za muły na zdjeciu u góry ?
No pewnie! Nie wymieniaj! Za ładnie wyszłam na tym zdjęciu, by je perfidnie usuwać
A tam, to zdjęcie jest bardzo fajne Szkoda, że nie ma takowego w większej rozdzielczości... Chyba, że ktoś się z nim kryje po kątach
Jak macie, to zapodajcie mi na maila ^^ <piękny, proszący uśmiech nr 4>
Ostatnio edytowany przez Izuuki ^^ (2007-04-18 22:40:42)
W ogóle niech ktoś pokaże światu jeśli ma, bo ja na tym zdjęciu miałam problemy z rozpoznaniem ludzi. Naprawdę! na przykład osoba pomiędzy Izą a Agatą to... flaq?
Izuuki, jaki uśmiech nr 4 Ty masz tylko jedną zacieszową minę.
Shinyu napisał:
Izuuki, jaki uśmiech nr 4
Tak się mówi xP
Tak, pomiędzy mną i Agatą jest flaq ^^ (noż w cholerę, ale to zdjęcie jest ZAJEBISTE )
No dobra Izuuki, jesteś zajebiście seksowna, wyglądasz niesamowicie ponętnie i tak dalej i tym podobne. Co z tego że nie widać Ci twarzy, no ale dobra, jest ślicznie. Staaaarczy już tego ekscytowania się? XD
Starczy, starczy ^^
Ale...
CZY MA KTOŚ TO ZDJĘCIE W DUŻEJ ROZDZIELCZOŚCI???
lol