Najfajniejsze forum ever imienia Pidżeja
prawie dorównuje Twardej
troche nie w temacie ale mamy pytanie: czy ma ktos moja ksiazke "5 osób, które spotykamy w niebie" ? taka w twardej, niebieskiej oprawie. jeśli tak to byłabym wdzięczna żeby ten ktoś sie odezwał, nie przewiduje żadnej kary
no od kogo Zuziu moglas sie spodziewac takiego zartu jak nie od moni?
skoro juz doszlismy, a wlasciwie doszlysmy (cos czuje ze to bedzie bardzo sfeminizowana impreza ;p ) do wniosku ze bialun ma byc juz po sesji letniej no to przeciez dzien tygodnia nas nie interesuje i ni musi byc sobota tylko np. poniedzialek
chyba ze sie soltysowa i mieszkancy bialunia zgorsza.... ;p
pewnie zgorszą się, gdy wypadnie w boże ciało lub w niedzielę. a tak, to podejrzewam, że będzie ich waliło, kiedy i w jaki sposób imprezujemy.
pupil Kabata
Ja tak trochę po czasie się wypowiem - ale ogólnie mi pasuje, o ile nie wybędę jeszcze gdzieś na wakacje (a raczej nie...) to jestem jak najbardziej chętna
Tuśka napisał:
No co ty 6cio tam to będzie wydarzenie roku^^ '
wydarzenie roku to będzie, gdy uda się większość klasy zebrać :]
no już jest dużo chętnych, na razie odmówił Łukasz P., a nie pisałam jeszcze do Marcina Jagusza, Natlii Szok, Ewy Predko i Magdy Gronostaj, bo mi się nie skopiowały ich numery GG, ale jak możecie, to powiadomcie ich. I może do kogoś nie doszła wiadomość - to po prostu mówcie wszystkim z klasy, kogo spotkacie
kochana klaso, wiem ze zdania sie nie powinno zmieniac, ale prpponuje jednak przelozenie naszego spotkania na dlugi weekend majowy w sensie bozego ciala co wy na to? 5 lipca to juz wakacje i wielu osob moze juz wtedy nie byc po prostu